COȘUL DE CUMPĂRĂTURI

Nu ai niciun produs în coș

TOTAL:
0,00 lei

Livrăm doar în București, nu și în alte orase. Pentru zonele indepărtate ne rezervăm dreptul să refuzăm comanda, dacă timpul de livrare ar fi prea mare și ar putea pune in pericol calitatea produselor. Timpul estimat de livrare este de 1- 2 h.

Preluăm comenzi doar pentru livrare. Comenzile pot fi plasate oricand pe site-ul web, dar programul de livrari este limitat, timpul de functionare al acestuia fiind afișat pe pagina principală a site-ului web.

Livrările sunt oferite de către o firmă parteneră, BeeFast, care depune în fiecare zi toate diligențele pentru ca produsele comandate de Dvs. să ajungă în condiții optime și într-un timp cât mai scurt.

Pentru comenzile anulate, plătite deja cu cardul, banii vor fi returnați prin transfer bancar, plata fiind operată de către noi a doua zi după ce ne vor fi comunicate informațiile necesare plății.

Pentru probleme vă rugăm să folosiți metodele de contact (e-mail sau telefon) prezente pe pagina principală a site-ului web.

Din considerente de igienă și perisabilitate produsele comandate nu se pot returna.

Pentru platile cu cardul, va rugam sa selectati plata cu cardul direct prin site-ul nostru.

Imediat dupa plasarea comenzii veți primi un email de confirmare. Nu este necesară confirmarea telefonică a comenzii.

Daca nu sunt completate toate informațiile necesare preluării și livrării comenzii, sau nu sunt îndeplinite condițiile din această pagină, ne rezervăm dreptul de a refuza comanda, fără o notificare prealabilă.

Taxa de livrare poate varia in functie de numarul produselor adaugate in cosul de cumparaturi. Aceste informatii sunt actualizate de fiecare data cand este cazul si sunt afisate pe pagina principala a site-ului web precum și înainte de finalizarea comenzii.

ÎNAPOI SUS